Beethoven

Naam Beethoven
Genre Allround
Prijsklasse ★★★★★★

Beethoven bestaat inmiddels al weer wat jaartjes en draait nu meer dan ooit, volop mee in de top van het professionele, nationale en internationale entertainmentcircuit. De grote naam die ze heeft opgebouwd, maakt ze keer op keer waar op elk denkbaar feest of evenement. Haar ervaring zal Beethoven echter nooit verwarren met routine. Gedrevenheid, inspiratie en vernieuwing staan bij Beethoven hoog in het vaandel en de bandleden houden elkaar scherp in hun vak. De leden zijn zo op elkaar ingespeeld en leggen zoveel enthousiasme in hun werk, dat het een genot en een ware sensatie is om naar dit vijftal te kijken en te luisteren. Verrassend repertoire, spectaculaire kleding, podiumaankleding, licht en geluid zorgen ervoor dat elk optreden dat u heeft meegemaakt een onuitwisbare indruk achterlaat.
 

De band Beethoven trekt vanaf nu door Nederland met haar “Multimedia Spektakel”. Het is een spetterend, en in Nederland uniek showoptreden, met spectaculaire beelden op verschillende plasma-displays en projectieschermen, live-registratie met meerdere camera’s, een spannende lichtshow en een zeer vernieuwende podiumopstelling.

De nieuwe show van Beethoven komt na ruim twee jaar voorbereiding en voorziet in de behoefte aan een gevarieerd en trendsettend muziekprogramma gecombineerd met een overweldigende visuele show. De beelden op de plasmadisplays en de live-beelden zijn uniek, werken sfeerversterkend en maken de act van Beethoven compleet. Wat men ziet is het beeld van de toekomst. De entourage van een bekende artiest in concert, vertaald naar een even enerverende, toegankelijke en multifunctioneel inzetbare act.

Met de komst van het Multimedia Spektakel is ook de komst van drummer Joshua Saimima een feit. Drummen zit de 23-jarige Joshua in het bloed. Al vanaf zijn derde levensjaar is hij niet meer weg te slaan achter het drumstel. Jarenlang heeft hij lessen gevolgd van bekende docenten aan het conservatorium, zoals Danny Sahupala. Nu is hij een aanwinst voor Beethoven.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.