Miss Faith

Naam Miss Faith
Genre DJ
Prijsklasse ★★

Miss Faith is een Nederlandse DJ en producer die in 2011 haar eigen muziekstijl heeft ontwikkeld en sindsdien menig feest tot een daverend succes heeft weten te maken. Zo zette ze deze zomer internationale hotspots als Nikki Beach (Ibiza) en Club Seven Puerto Banus (Marbella) volledig op zijn kop.
 
Miss Faith ontdekte haar talent 4 jaar geleden en sindsdien zit haar DJ-carrière in de lift en treedt ze op steeds grotere podia op. Miss Faith heeft het uitzonderlijke talent om één te worden met haar publiek, ze voelt het feest en de mensen aan en heeft het vermogen om haar set hierop af te stemmen.
 
De combinatie van haar aansprekende muziekstijl, haar allure én beeldschone voorkomen lijken hét recept naar een zeer succesvolle carrière. Dit jaar juni is Miss Faith ook een uur lang te horen geweest op SLAM!FM met een speciaal gemaakte mixtape.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.