Denise Rivera

Naam Denise Rivera
Genre Spaanstalig
Prijsklasse ★★★★★

Denise Rivera is een temperamentvolle Latijnse zangeres met een sensuele stem. Zij is geboren in Bolivia en opgegroeid in Spanje. Ze studeerde in de Verenigde Staten, keerde terug naar Spanje en vestigde zich daarna in Friesland.

Denise Rivera heeft ruime ervaring opgedaan in de landen waar ze heeft gewoond. Zo heeft ze o.a. samengewerkt met Enrique Iglesias en Nacho Cano (ex-Mecano - Hijo de la Luna). Eenmaal in Nederland begon ze haar eigen band, resulterend in een unieke combinatie van Hollandse nuchterheid en Spaanse klanken.

Op haar album dat "Un Nuevo Ser", wordt zij begeleid door muzikanten die zich de Latijnse passie eigen hebben gemaakt. Zij nemen u mee op reis naar o.a. Mexico, Spanje en Argentinië. Denise Rivera verbindt oud met nieuw. Eigen composities worden afgewisseld met die van anderen en worden Latijnse klassiekers omgezet naar spetterende actualiteit. Ook heeft Denise Spaanse versies opgenomen van een liedje van Marco Borsato en van de Kast (In nije dei).

De in 2008 uitgekomen single : "Sube" bezorgde haar veel aandacht op de nationale radio en tv. Op TV was zij oa te gast in "De wereld draait door" en op de radio bij Hans Schiffers en Daniël Dekker.

Tijdens haar optredens zorgen muziek, zang en dans er voor dat u niet in uw stoel kunt blijven zitten.

Denise is te boeken als solo-artiest, of met live-begeleiding.
Live kan zij worden begeleid door een duo of door een viermans orkest.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.