Elize

Naam Elize
Genre Dance
Prijsklasse ★★★★★

EliZe is geboren in Utrecht en opgegroeid in Bussum. Zingen heeft EliZe van haar moeder. Dat het zangvirus haar in zijn greep had, schemerde al op jonge leeftijd door. Als EliZe niet sliep, zong en danste ze.
Het werd pas echt serieus toen EliZe zich op achtjarige leeftijd door de auditie van Kinderen voor Kinderen worstelde. Na vier jaar bedeelde dirigent Majel Lustenhouwer haar met het nummer 'Poster' voor het eerst een solo toe. EliZe besloot het daar qua zang niet bij te laten en sloot zich aan bij Non Stop, een musicalkoor. Non Stop werd anderhalf jaar later opgeheven, maar een paar maanden later plofte er een brief van de VARA bij EliZe op de deurmat. Daarin werd haar gevraagd of ze deel wilde nemen aan de Kinderen voor Kinderen Theatertour. Bedenktijd had EliZe niet nodig.
Bij die tour, gepresenteerd door o.a. Henk Westbroek, werd EliZe weer herenigd met dirigent Lustenhouwer. Maar na twee jaar kwam ook dit avontuur ten einde. EliZe kon als achtergrondzangeres aan de slag bij het VARA Kindersongfestival. In 2004 heeft EliZe in Denemarken een album opgenomen, geproduceerd door Peter Hartmann en Jan Langhoff die o.a. met de groep Aqua gewerkt hebben.
De eerste single heet "Shake", dat met trots de titel "Dancesmash" van Radio 538 mocht dragen. Haar tweede single "Automatic" is ook kort na de release "Dancesmash" van Radio 538 geworden. Sindsdien is haar carrière in een stroomversnelling geraakt.
Haar debuutalbum “In Control” verscheen in oktober 2006 samen met de vijfde single “Itsy Bitsy Spider”. Naast haar Nederlandse succes gooit EliZe ook hoge ogen in het buitenland.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.