Wolter Kroes

Naam Wolter Kroes
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★★★★

Wolter is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Als artiest zit hij nu ruim tien jaar in het vak. Op twintig jarige leeftijd won hij een talentenjacht die zijn leven voorgoed veranderde. Willem van Kooten had vanaf het begin geloof in Wolter Kroes, en tekende hem voor een langdurige periode bij zijn platenmaatschappij Red Bullet. En niet voor niets!

In 1995 scoorde Wolter zijn eerste grote top-50 hit met 'Laat me los'. Het nummer zorgde voor de nodige emoties, zowel in huize Kroes als elders in muzikaal Nederland. Aangename gevolgen vele radio- en televisieoptredens zoals 'koffietijd', 'De vijf uur show' en dankzij de inzet van Paul de Leeuw mocht Wolter optreden in 'Het Terras' van de VARA.

Een hoogtepunt voor Wolter was het uitkomen van zijn eerste cd-album 'Laat me los' met o.a. de single 'Ik kan geen seconde zonder jou'. de leader van de televisieshow 'Ontroerend goed' van de AVRO en 'Een ster zoals jij' een prachtig duet met Willeke Alberti. De liedjes zijn stuk voor stuk geschreven door grote namen, te weten Ton de Zeeuw, Ellert Driessen, en de helaas overleden Gerrit den Braber. De opnamen vonden plaats in het Engelse Londen, op het prachtige eiland Sicilië in Palermo, en in de Bullet Soundstudio's te Nederhorst den Berg. Alles onder leiding van producer en muzikant Giovanni Caminita. Het nummer 'Ik kan geen seconde zonder jou' werd ook een grote hit, en behaalde de 36e plaats in de mega top-50.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.