Gerard Joling

Naam Gerard Joling
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★★★★


Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen. Gerard Joling maakte zijn professionele debuut in 1980 met de hitsingle ‘Fridaynight Party’ met de groep Kids en Cats. Maar het grote publiek leerde hem pas echt kennen toen hij zijn televisiedebuut maakte in Henny Huisman’s Soundmixshow. Met het nummer ‘Crying’ van Don McLean behaalde hij weliswaar ‘slechts’ de derde plaats, maar … de toon was gezet!

Zijn eerste single ‘Love is in your eyes’ werd meteen een internationaal succes. Van Goud naar Platina en van Platina naar dubbel Platina. En het ging maar door, van ‘Ticket to the Tropics’, ‘Shangri-La’ en ‘Read my Lips’ tot ‘No More Boleros’. Deze songs zorgden ervoor dat Gerard in meer dan 20 landen gevraagd werd voor optredens, waaronder Japan, de Nederlandse Antillen, Zuid-Amerika, Scandinavië de Filippijnen, Hong Kong, Afrika, Canada, Taiwan, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Al met al verkocht hij meer dan zeven miljoen platen in binnen- en buitenland, waarvan er maar liefst 25 met goud en platina werden bekroond.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.