Mick Harren

Naam Mick Harren
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★★

Optreden: 30 min

Al 20 jaar is de Noord-Hollandse zanger Mick Harren een fenomeen in de muziekwereld in binnen- en buitenland. Met zijn krachtige stem, zijn meeslepende muziek en zijn energieke shows weet hij een groot publiek aan zich te binden.

Mick Harren heeft al een gevestigde naam als hij in 2003 z'n eerste Engelstalige cd "Good things" uitbrengt. De cd bevat 15 nummers, geproduceerd door Haro Slok (Kane/Volumia). Ook Henk-Jan Smit (Idols) schrijft een nummer voor Mick Harren. Van de cd worden 2 singles uitgebracht: "Don't let me be misunderstood" en "Everlasting flow". Beide komen terecht in de Top 40.

Ook ver buiten Nederland valt "Everlasting flow" op. Het nummer bereikt zelfs een nr. 3 positie in Hong Kong! Mick Harren geeft in die tijd daar geregeld optredens voor bomvolle zalen.

Eén van de hoogtepunten in Mick Harren's carrière is het optreden tijdens het huwelijksfeest van Prinses Maxima en Prins Willem Alexander. Op 02-02-02 in de Amsterdam Arena tijdens ziet het Koninklijke paar en miljoenen tv-kijkers hem optreden, samen met artiesten als Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis.

In 2005 schrijft Mick Harren het nummer "Doe maar gewoon". Het nummer wordt als leader gebruikt voor de dagelijkse reallifesoap van "de Veerkampjes" bij SBS-6 Shownieuws. Samen met de "Veerkampjes" brengt hij het nummer uit op single.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.