Eric Dikeb

Naam Eric Dikeb
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★★

De eerste echte grote hit voor Eric Dikeb kwam in 1998, toen hij met de Après-Ski-klas het lied "Volg De Leraar" opnam. Dit werd een grote hit in alle wintersportlanden en tijdens carnaval '98 was het overal te horen.

Erics carrière raakte vanaf april 2000 in een stroomversnelling, toen hij door Rob Stenders werd gevraagd mee te werken aan het populaire ochtend programma Stenders Vroeg. Vanaf dat moment was hij 4 dagen per week te horen op de radio.

Echte naamsbekendheid verwierf hij toen hij een jaar later te zien was in de real life soap Big Diet van SBS6. Zijn feestnummer "De Pizzahut", over zijn voorliefde voor fastfood en dansen, werd daarna een megahit.

In 2002 ontving Eric Dikeb in Belgie een gouden plaat voor de nr. 1 hit "De Pizzadans", uitgevoerd door de formatie Dynamite.

In 2003 kwam het feestnummer "Fast Food Song" van The Fastfood Rockers op nummer 2 (!!) in The UK top 50 met aansluitend de succesuitvoering "Burgerdance", uitgevoerd door DJ Ötzi, met een bescheiden rol voor Eric zelf, op nummer 3 (!!) in Oostenrijk en op nummer 1 (!!) in Duitsland.

Anno 2007 verschijnt er bij Berk Music een geweldige nieuwe single met als titel: "Ik schreeuw het van de daken". Eric zorgt bij liveoptredens altijd voor een knalfeest!

 

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.