Lawine Boys

Naam Lawine Boys
Genre Feest muziek
Prijsklasse ★★★★


De Lawineboys vinden hun roots achter de draaitafels. Als Deejays reisden ze het hele land door om cafés, discotheken en feesttenten op z'n kop te zetten. Daarbij werd steeds vaker de microfoon genomen om te zingen en al snel werd het tijd voor eigen repertoire.

De grote doorbrak kwam met het tv-programma 'Uit Je Skihut' dat hen 4 weken lang volgde tijdens hun werkzaamheden in Oostenrijk. "Wat zullen we drinken", de single van dat moment, was daarna overal te horen. Nog steeds is dit een van de meest gedraaide nummers van de Party Deejays.

Inmiddels hebben de Lawineboys menig Party Hit op hun naam staan. Wie kent niet:
- "Als We Gaan" (dan gaan we met z'n alle)
- "In De Blote Kont" (een samenwerking met Mooi Wark & DJ Roy)
- "Over 100 Jaar" (Door 538 verkozen tot beste Après Ski Hit van 2008)

De Lawineboys bleven echter niet stilzitten. Toen de mogelijkheid zich voor deed om in Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk) een Après Ski bar voor zichzelf te openen, grepen ze dit met twee handen aan. In de winterperiode treden ze, m.u.v. Carnaval, dan ook dagelijks op in hun eigen Après Ski Paleis.

Tijdens een show van ruim een half uur laten de Lawineboys zien waar ze voor staan: lekkere stevige feestmuziek, humor en gekkigheid. Een Lawine van Feest!

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.