Marcel de Rooij

Naam Frans Duijts
Genre Engels/ Nederlandstalig
Prijsklasse ★★

Marcel de Rooij is een zanger met een ongelooflijk veelzijdig repertoire en in te huren voor al uw feestelijke aangelegenheden: apres-ski avond, Amsterdamse avond, bruiloft, verjaardagsfeest, café, discotheek of bedrijfsfeest voor optredens van 30 minuten tot
avondvullend compleet met drive in disco.

Zanger en entertainer Marcel de Rooij is onder andere bekend van Café Bolle Jan in Amsterdam waar hij 5 jaar iedere donderdagavond heeft
gewerkt als zanger, en is finalist geweest van Hennie Huismans Soundmixshow met het nummer Unchained Melody van de Rightious Brothers.

Marcel maakt van uw bruiloft of verjaardagsfeest een onvergetelijke avond met een zeer afwisselend programma aan muziek varierend van Hollandse meezingers tot swingende Rock and Roll en van Disco en Soul tot ballad tot aan salsa en samba of stevige rock, alles is mogelijk op een avond met zanger Marcel de Rooij.
Marcel wordt tegenwoordig ook veel gevraagd om te zingen tijdens de huwelijksvoltrekking.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.