Helemaal Holland

Naam Helemaal Holland
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★★

De act Helemaal Hollands bestaat uit Carlo & Leo, twee rasartiesten die hun sporen in de muziek al ruimschoots hebben verdiend. Als het duo Move It! hadden zij een grote hit met "I save the day".

In het jaar 2005 werd besloten om door te gaan in het Nederlands. Vanaf dat moment werd de naam gewijzigd van "Move it!" in "Helemaal Hollands".

Vervolgens scoren Carlo & Leo als Helemaal Hollands hit na hit zoals "Dans klein zigeunermeisje", "Een ster vernoemd naar jou", "Winter" en "Wat een vrouw". In de zomer van 2008 komt hun grootste hit tot nu toe: "De arme muzikant". Hun naam is inmiddels goed gevestigd.

Ook hun albums Helemaal Hollands.nl(2006) en De Meezingmedleys (2007) blijken een schot in de roos. Het album "Tikkie liefde" met daarop voornamelijk eigen liedjes werd op 21 mei 2008 aan publiek en pers gepresenteerd.

De liveoptredens van Helemaal Hollands bestaan uit een aaneenschakeling van bekende Nederlandstalige liedjes in medleyvorm die iedereen uit volle borst kan mee zingen. Waar andere artiesten slechts een paar bekende refreintjes zingen doen Carlo en Leo er meer dan 30! Natuurlijk passeren ook enkele van hun eigen grootste hits de revue.

Kortom: de shows van deze rasentertainers zijn voor het publiek één groot meezingfeest waarbij de herkenbaarheid voorop staat!

HELEMAAL HOLLANDS is HELEMAAL OKÉ

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.