De Deurzakkers

Naam De Deurzakkers
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★★★

De Deurzakkers: "Het feest kan beginnen!"

Het duo 'De Deurzakkers' is een begrip in ons land als het gaat om feest en het maken van stemming. Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens van Bracht en Willem van Schijndel op het podium verschijnen. En dat al 33 jaar lang!

Het repertoire van 'De Deurzakkers' liegt er niet om en het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen. Om er een paar te noemen: "Het feest kan beginnen!", "Het is hier binnen beter dan buiten", "Doe een stapje naar voren", "Zak es lekker door" en de hit in alle voetbalstadions, maar ook tijdens optredens "De la la la van Strauss medley".

Met hun repertoire verschenen ze de afgelopen jaren vele malen rond carnaval in de hitlijsten. Echter opmerkelijk is dat ze het hele jaar door optreden met hun "tijdloze feestmuziek". Door de jaren heen is het repertoire sterk uitgebreid met veel feest- en dansmedley's, waardoor ze overal een programma op maat kunnen brengen. Het hele jaar door en overal moet het feest zijn is hun visie.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.