Frans Bauer

Naam Frans Bauer
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★★★★

Vanaf jeugdige leeftijd is Bauer vastbesloten om zanger te worden. Bauers zangcarrière krijgt vorm in 1987. Bauer groeit in zijn woonplaats Fijnaart uit tot een lokale beroemdheid.

Eerste landelijke bekendheid krijgt hij door het televisieprogramma All you need is love. Het televisieoptreden zorgt voor naamsbekendheid maar het duurt, mede door onwil van nationale radiozenders om zijn muziek te draaien, nog tot 1994 voor Bauer met 'Als sterren aan de hemel staan' zijn eerste hit scoort. Dankzij zijn fans wordt Frans Bauer steeds populairder. In maart 1998 geeft hij zijn eerste reeks concerten in Ahoy'..

In 2003 is de realitysoap De Bauers over het gezinsleven van Frans en Mariska een veelbekeken televisieprogramma. In 2004 wordt Frans Bauer, vanwege zijn vele liefdadigheidswerk, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. In datzelfde jaar won hij tevens de Gouden Televizier-ring.

In 2005 maakt Frans Bauer zijn debuut in de bioscoop door mee te spelen in de film "Plop en het vioolavontuur' waarin hij de rol vertolkt van de muzikale kabouter Amadeus.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.