Jeroen van de Boom

Naam Jeroen van de Boom
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★★★★


De single Jij bent zo zorgt voor de grote doorbraak van Jeroen in Nederland. Het origineel van David Bisbal is in Nederland niet tot de hitparades doorgedrongen, maar Jeroen’s versie komt, met een nieuw geschreven tekst van Tony Neef, wel in de hitlijsten terecht. Sterker nog, na enkele weken staat Jeroen op nummer 1 in de belangrijkste charts van Nederland. Hij is gedurende een periode van meer dan tien weken in Top 3 terug te vinden. Het zal ook niemand verbazen dat de single van 2007 ook de gouden status heeft bereikt en tevens de langst genoteerde hit in de Top 40 van 2007.

’Eén wereld’ was de opvolger en werd uitverkozen tot Alarmschijf en bereikte kort na release ook de nummer 1 positie. Han Kooreneef die eerder aan de basis stond van vele hits van ondermeer Marco Borsato schreef het lied in samenwerking met Daniel Gibson, die (inter)nationaal furore maakt met Within Temptation.

’Jij bent zo’ werd eveneens in België uitgebracht en bereikte ook daar de nummer 1 positie, gevolgd door de release van ’Een wereld’ en ’Betekenis’. Ook deze 2 singles zijn omarmd door onze zuiderburen.

Na ’Jij bent zo’ en ’Eén wereld’ werd ook Jeroen zijn derde single ’Betekenis’ een top 3 hit. Dit nummer is geschreven door Jeroen zijn vaste producers Edwin van Hoevelaak en Ed de Groot.

Voorjaar 2008 komt Van der Boom met zijn album ’Jij bent zo’. Dit album bereikt direct de gouden status.

Met 3 top 3 hits, een gouden single en een gouden album lijkt Jeroen van der Boom niet meer te stoppen.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.