Alex West

Naam Alex West
Genre Nederlandstalig
Prijsklasse ★★

Alex West, geboren te Culemborg in het midden van het land. Op jonge leeftijd was deze zanger al bezig met zingen, keyboard spelen, drummen en dansen. Maar nooit de toekomstmuziek een professionele zanger gehoord. In 1998 komt daar echter een verandering in. Alex West richtte zijn Drive-In/Karaoke Show genaamd Enjoy Entertainment op. Dit was zijn eerste stap in de wereld van de entertainment. Zijn status als zanger en entertainer vestigde hij aan de "Costa Brava". Als geluidstechnicus ging Alex West op tournée. Tijdens afstellen van de apparatuur en inzingen bleven zijn zangkwaliteiten niet onopgemerkt. Met als gevolg dat hij langs deze Spaanse badplaatsen zijn visitekaartje als zanger kon afgeven. Terug in Nederland won Alex West de ene talentenjacht na de andere. In juli 2007 is Alex West uitgeroepen tot feestzanger in de Après skihut te Rotterdam. Nu zingt hij door heel Nederland en Vlaanderen.

In de zomer van 2008 heeft Alex West een platencontract afgesloten met DMH Music. Eind mei wordt het album verwacht. Een album met 12 prachtige nummers die voor Alex West zijn geschreven. In november zal een single als voorproefje uitgebracht worden. De single "Ziek" heeft een leuke melodie en tekst.

Alex is te boeken voor uiteenlopende feesten en festiviteiten. Van kroegen, discotheken, tentfeesten, huisfeesten, theaters en wie weet binnekort bij U, weet hij iedereen te vermaken. Alex West blijft voor elk feest de beste zanger & entertainer met onbeperkte mogelijkheden!

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.