Michael Oomen

Naam Michael Oomen
Genre Engels/ Nederlandstalig
Prijsklasse ★★★

Michael oomen is geboren op 14 mei 1972 in Utrecht. Hij is opgegroeid als jongste kind in een gezin van 5 kinderen. (3 zusters en 1 broer) Het zingen zat er al vroeg in bij Michael, elk familiefeestje greep hij aan om een paar nummertjes te zingen. Op zijn veertiende deed michael voor het eerst mee aan een talentenjacht in theater de Slof in Beverwijk. Toch bleef het bij af en toe een nummertje zingen op een familiefeestje.

Totdat in maart 2001 Michael werd benaderd door D.F. Showproducties, een bedrijf dat vooral werkt met jonge en beginnende artiesten. In april 2001 had Michael zijn eerste optreden in cafe het koetsiertje in Biddinghuizen. Sinsdien is het allemaal erg snel gegaan, met onder andere optredens op het eerste Utrechtse Horeca Gala in het voorprogramma van Rene Froger, en onlangs ook een optreden op het harten gala in het muziekcentrum Vredenburg met onder andere Marianne Weber en Wolter Kroes. Natuurlijk waren er ook vele optredens in cafes, op bruiloften en bedrijfsfeesten.

Repertoire:

Het reprtoire van Michael Oomen varieert van dance classics, ballades, pop songs, rock & roll en en natuurlijk ook nederlandstalig.

Uitleg prijsklasse

Tot € 500
★★ Prijzen variërend tussen de € 500 en € 1000
★★★ Prijzen variërend tussen de € 1000 en € 1500
★★★★ Prijzen variërend tussen de € 1500 en € 2000
★★★★★ Prijzen variërend tussen de € 2000 en € 3000
★★★★★★ Meer dan € 3000

Vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

We hebben natuurlijk veel meer artiesten die u kunt boeken bij Ott Events, maar die op deze pagina niet vermeld staan. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.