Evenementen organisatie voor feesten en party’s

Evenementen organisatie lastig? Laat het over aan Ott Events. Wij kunnen jouw feest of party op een professionele manier organiseren. Geheel of gedeeltelijk. Kies uit de vele mogelijkheden om je feest tot een daverend succes te maken. Denk hierbij aan de catering, ballondecoraties, partytenten, wijnarrangementen en special effects. Om je bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, bruiloft of receptie helemaal compleet te maken, hebben wij diverse sfeervolle locaties in de regio. Jou event krijgt bij ons altijd exclusieve aandacht.

Catering

Bij evenementen organisatie hoort een goede catering. En die is voor elk feest anders. Ott Events verzorgt publiekscatering voor grote en kleine feesten en festivals. Zowel warm als koud. Het eten en drinken dat wij jouw gasten serveren is van zeer goede kwaliteit en er is altijd ruim voldoende voor iedereen.

Ballondecoraties

Wat is er leuker dan je feest aankleden met kleurige ballondecoraties. Ott Events maakt ze allemaal. Van ballonbogen en pilaren tot helium ballonnen en de mooiste tafeldecoraties. En wat dacht je van een ballonwand die met 1 druk op de knop door fonteinspuiters van vuurwerk in het niet verdwijnt? Het effect is ronduit verrassend.

Balondecoratie
Vuurwerk
DJ
Aankleding
Balondecoratie
Balondecoratie

Partytenten

Start je feest met een partytent van evenementen organisatie Ott Events. Je vindt ze bij ons in soorten en maten en diverse prijsklassen.

Wijn arrangementen

Ben je op zoek naar een arrangement voor echte wijnliefhebbers of geïnteresseerden die dit heerlijke vocht willen leren drinken? Ott Events kan elk wijnarrangement op locatie voor je verzorgen. De wijnen die jouw gasten zullen proeven, gaan vergezeld van heerlijke delicatessen. Wijnarrangementen zijn vooral een succes als onderdeel van een bedrijfsuitstapje, trainingsweekend of wandeltocht.

Evenementen organisatie en sfeervolle feestlocaties

Je feest of bijeenkomst wordt pas echt een succes op een bijzondere locatie. Onze evenementen organisatie kan elke locatie in Nederland voor je boeken die jij wenst. We hebben de leukste plaatsen voor je uitgezocht:

Residence Rhenen Rhenen
Ouwehands Dierenpark Rhenen
3 Zussen Rhenen
Central studio’s Utrecht

Op zoek naar een ervaren en betrouwbaar evenementenbureau voor je feest of party? Bel direct 06 22 90 13 45. Ons team staat voor je klaar.

Ott Events… That's entertainment